Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
20.09 2007   DUKE E NDEGJUAR NJÊ EMISION NÊ RADIO VIZION QÊ JU KISHTE KUSHTUAR   SKAMNORVE LLAPJAN NGA I CILI EMISION MORRA VESH SE EGZISTOJNÊ `52 FAMILJE NÊ VARFÊRI TÊ SKAJSHME VENDOSA QE TÊ MUNDOHEM TE KONTRIBOJ QE SA DO PAK TE JAU MUNDÊSOJM ATYRE SKAMNORVE QE RAMAZANIN DHE BAJRAMIN TA PRESIN MA TE LUMTUR.KONTRIBUTI IM   PERPOS NDIHMES DIREKTE   MENDOVA SE DO TÊ JETÊ EDHE NE INFORMIMIN E BASHKATDHETARVE ME VENDBANIM KETU NE NORVEGJI PÊR KÊT AKSION.
I INFORMOVA TE GJITH BASHKATDHETARET ME PREJARDHEJE LLAPJANE QE JAN TE KYQYR NE SHOQATAT ISLAMIKE NE OSLLO E RRETHIN POR EDHE MIQT E MI QE JAM NE KONTAKT TE PERDITSHEM SHOQÊROR deri sot më 20 .09. 07 për këtë aksion kan kontribue keta:

SADAT LATIFI -Besianë ....850 kr
HILMI AJAZI-Drenas........ 500 kr
ISA MUSTAFA Preshevë .....500 kr
SYLÊ DURIQI -Besianë .......500 kr
EKREM HOXHA-GJILAN...   200 kr
SYLEJMAN IMERI-VITI ....200 kr
BUJAR QAZIMI Preshevë...   200 kr
SHEMSI RUKOVCI-   .......       1300   kr      
AVNI HOXHA -GJILAN   .....     200 kr

Aksionit ju bashkuan edhe këta:
BLERIM REXHEPI-DRENAS.......     600 kr
FISNIK ALIQKAJ-PEJÊ   ..... ....         200 kr
REXHEP SHEHU-DRENAS   ....     300kr
HAKI REXHAJ -BURIM   ....         200kr
AFRIM IDRIZI -TETOVÊ ....         200 kr
RRAHIM SHEHU -DRENAS.....     200 kr
JETDMIR JUSUFI-TETOVÊ.....   ..   100 kr
NAIM SHALA -KLINÊ   ......... ...         500 kr
NEXHAT PESTISHA-PRISHTINÊ   ....400kr
NEXHMEDIN DERVISHAJ-BURIM..   500 kr
BEDRI BASHOTA -LLAPASHTICÊ ... 1000 kr
ISMET BERISHA-DYZ..........                 500 kr
PA EMER-BESIANÊ ..........                   500 kr
MUHAMET REXHAJ-BURIM ......... 200kr
SHUKRI ESATI-TETROVÊ   ........     100 kr
RINOR QEMAILI-TETOVÊ ..........   100 kr
JETON TOPALLAJ -MITROVICÊ .... 200kr
SHEFQET MEHMETI-BESJANÊ.....500 euro
Elife Musolli-londra-50 euro
Bahriu - Kanada -50 euro
Halim Feta - kanada - 58 euro
Ibrahim Isufi - kanada - 100
Feriz Neziri -kanada- 100
Rrahimi - Suedi - 210
Xhabir   Curri me miq nga finlanda- 320
Musliu nga holanda 100 euro
Rrjedha     e     aksionit   në     bazë
Burim Berisha
Protagonistët e aksionit   "T`i ndihmojmë ata që kan nevojë për ndihmën tonë"       moderatorët e Radio Vizionit     Milaim Tahiri dhe Burim Berisha si dhe Zejnun Bunjaku nga" Caritasi" dega ne Lluzhan
Familjet qe jane ndihmuar me usheqim,artikuj hixhenik dhe veshembathje ne kontigjentin   e parë(I) humanitar  
,,T`I NDIHMOJMÊ ATA QE KAN NEVOJÊ PÊR NDIHMÊN TONË,,
aksion i nderrmar nga Milaim Tahiri dhe Burim Berisha nga emisioni i nates ne Radio Vizion ne bashkepunim me kordinatorin e Caritasit ne Prishtine dega ne Lluzhane.

1 Bastrije Murtezi.........     12 Anetar       Llaushe
2 Merita Jusufi.............       5 Anetar   Dumnicë      
3 Feriz Azemi...............       8 Anetar   Zhiti
4 Hajrullah Surkishi....       4 Anetar       Podujevë
5 Sejdi Pajaziti.............         7 Anetar           Orllan
6 Valbona   Haliti.........       6 Anetar           Dvorishte
7 Naim Sogojeva.........     5 Aneta             Bajqine
8 Nezir Bajgora...........     4 Aneta     Dobratin
9 Asllan Bajgora .........         5 Anetar   Dobratin
10 Hasan Bajgora.........     8 Anet         Dobratin
11 Habibe Rexha...........     5 Aneta         Dobratin
12 Rrahman Qerimi.......     6 Aneta         Podujeve
13 Ismet Podvorica......   9 Anetar     Podujeve
14 Adem Durmishi........   4 Anetar     Podujeve
15 Gani   Blakqori..........     4 Anet     Letance
16 Ukshin Fazliu...........     6 Aneta       Podujeve
17 Elfete Kodraliu.........   7 Anetar           Llapashtice
18 Avdullah Rxhepi......   9 Anetar         Shtedim
19 Sabrije Rrustemi......   7 Anetar   Shtedim
20 Bajram Hodolli.........             6 Aneta           Lladofc
21 Kadri Jakupi.............               7 Aneta       Gerdovc
22 Ramadan Kuleta.......         5 Anetar       Terrnavë
23 Nurije Zeqiri.............               8 Aneta         Brainë
24 Advije Berisha...........               7 Anetar       Majac
25 Hashim Blakqori........           5 Anetar Letanc
26 Shaip Zeqiri................               7 Aneta     Majac

-Keto familje u ndihmuan me para-nga......   .............................................. i cili dhuroj 500 euro per keto familje-----------
28 Met Bunjaku..........     5 Anetar     Ballovc -   200 euro
29 Bajram Halili.........     9 anetar         Sfeqel           100 euro
30 Sabile Avdullahu....       14   Anetar   Sfeqel         100 euro
31 Nazmije Dodolli .....         6     Anetetar       Sfeqel     50 euro
32 Sejdi Durmishi.........     4     Anetar       Podujeve   50 euroFamiljet qe janë ndihmuar ne kontigjentin e dyte 08.10.20071 Isme Gashi   ........... ...   8   anëtar   Bradash
2 Gani Maliqi................   8   anëtar   Dobratin
3 Rrahman Fejzullahu ...                   6 anëtar   Podujevë
4 Sejdi Berisha............   4   anëtar   Batllavë
5 Rushit Xhemajli........   6 Katunisht
6 Hazir Bici ..................                   6         Godishnjak
7 Shukrije Jaha.............   5 Podujeva I
8 Habibe Rexha............   5 Dobratin
9 Nezir Bajgora............   4 Dobratin
10 Zeqir Bajgora...........   5 Dobratin
11 Kadri Jakupi.............   7 Gerdofc
12 Elizabeta Plakolli......   3 Letanc
13 Rrahman Qerimi......   7 Podujevë
14 Rrustem Plakolli.......   4 Letanc
15 Feride Sylejmani......   5 Podujeva
16 Hajrush Plakolli.......   8 Letanc
17 Mustaf Maloku.........   8 Luzhan
18 Ramize Maliqi..........   8 Dobratin
19 Bajram Jashari.........   6 Herticë
20 Skender Havolli........   7 Llapashtic
21 Shaha Lutolli............   7 Llapashtic
22 Omer Xhaka..............   7 Merofc
23 Nefise Bici.................   13 Godishnjak
24 Fitnete Jashari.........   4 Merdar
25 Ramadan Bislimi......   3 Podujeva
26 Avdyl Qerimi............   4 Podujeva III
27 Kadri Llalloshi.........   7 Herticë
28 Miradie Hoxha.........   7 Podujeva
29 Azize Visoka.............   7 Podujeva
30 Merita Jusufi............   7 Dumnicë
31 Sheqir Rama ............   6 Podujeva
32 Selim Hyseni.............   5 Kaqandoll
33 Azem Hoti................   6 Revuqë
34 Senat Begu................   8 Podujeva
35 Enver Rexhepi..........   6 Merdar
Punuar nga Shemsi Rukovci-Norvegji

Disa nga ata që u ndihmuen nga ky aksion
Shefqet Mehmeti
Besoj qe nuk   don koment se ne qfar gjendje asht ky bukuroshi i vogël dhe sa e nevojshme asht ndihma për te-Njëri nga të ndihmuarit në këtë aksion
Keto familje u ndihmuan me keta artikuj ushqimor,artikuj hixhenik dhe veshembathje
1.Miell ---------------------------------50 kgr per familje
2.Sheqer--------------------------------5-10 kgr per familje
3.Vaj -----------------------------------1 liter per anetar familje
4.Oriz ----------------------------------2 kgr per familje
5.Krip-----------------------------------2 kgr per familje
6.Makarone ----------------------------3 cope per familje
7.Fide------------------------------------3 cope per familje
8.Detergjent ----------------------------3 kgr per familje
9.Shampon per floke------------------2 litra per familje
10.Shampon te enve-------------------1 liter per familje
11.Sapuna-------------------------------6 cope per familje
12.Pasta per dhembe ------------------1 cope per familje
13.Brusha per dhemb------------------1 cope per gjdo anetar famijle
14.Hurme -------------------------------1 kgr per familje
15.Lengje ----------------------------- -16 litra per familje
16.Smoki --------------------------------per gjdo femij
17Qokolata----------------------------- -per gjdo femij
18.Fletore------------------------------ --per gjdo femij qe vijon ne shkoll
19.Lapsa ---------------------------------per gjdo femij
20.Veshembathje----------------------- per gjdo familje
Fotografi nga skamnorët të cilët u ndihmuan nga ky aksion humanitar
Shemsi
Dhjetor 2007
Keta qe ndihmuan në Dhjetor 2007
    Emri dhe mbiemri       Vendi   shuma
Isa Rekaliu                       Dobratin                 10 euro

Ahmet Ahmeti       Dobrati                   10 euro
Anonimi                       Podujeve                 10 eur
Rahimi                       Suedi   80 euro
Syl Duriqi                     Norvegji                   50 euro
Megjidi                     Canada   50 euro
Sadriu                     Podujeve                 30 euro
Mirsimi                     Zvicerr   120 franga
Nisjeta                     Prishtine                 10 euro
Ali Curri                     LLuga   20 euro
Rexhep Pllashniku     Prugovc 50 kg miell
Shkodrani,shpati (djemt e Ismet Berishës)nga Norvegjia                   20 euro
Valdetja                     Gllamnik   5 euro
Skender Zeneli     Zvicer (sibovc)         80 euro
Kadrush Haxhiu         Londer 100 euro      
Qefser   Qerimi                     Portugali 200 euro
AfrimVerbovci dhe     Avdullah Verbovci Prishtin   500kg miell,140thas patate,30 l vaj
Agimi                     Podujev 50 euro
Ismet Berisha             Norveg     50 euro
Bedriu                         Londra   50 euro    
Shemsi Rukovci               Norvegji     100 euro
Luli                     Podujeve       20 euro    
Vlora Sallabaj   20 euro    
10 euro  
Imriu Surkish               150 kg miell,dhe 20 e  
Valoni           Podujeve     25 kg miell  
Gaterri 500 kg miell        
Pajtimi com       LLuga   120 l lengje
Këto janë familjet që u ndihmuan në dhjetor 2007
nr Emri mbiemri         Nr,antarve   adresa                           data
Bahtije deda 9 Podujev                     18.12.2007
Shukrije maliqi 5 Dobratin Arber sejdiu 6
Dobratin Ramadan xhemaili 7 Podujev
Shaha lutolli 6 llapashtic
Nezir bajgora 4 Dobratin
Habibe beqiri 8 Llaush
Rrahim Potoku 11 Bradash
Bedrije Stublla 9 Halabak
Sejdi Berisha 4 Batllave
Fehmi Ibrahimi 17 Dumnice
Luljeta Mertezi 4 Dumnice
Abdullah Bugujevci 8 L.Deshmoreve
Rrahim Fejzullahu 9 L.Deshmoreve
Ismet Podvorica 9 Podujeve <
Miradije Hamiti 7 Peran
Sabri Islami                 6 Dyz
Hanife Deda 5 Merdar
Ali Kosumi                 5 Podujeve
Nurije Zeqiri 8 Brain
Razie Hoti                 7 L.Deshmoreve
Shaha Sekiraqa 7 Poduejve
Ejup Gashi                 8 Doberdol
Hajrush Plakolli 10 Letanc
Bajram Dermaku 8 Letanc
Fatime Blakqori 4 Letanc
Fitnete Hashari 4 Merdar
Sadik Bunjaku 7 Qenoge
Hazir Bici                 6 Godishnajk
Beqir Vllasa                 6 Batllave
Bislim Gubetini 6 Halabak
Merita Jusufi 5 Dumnice
Ismet Hakiqi 6 Podujeve
Rrustem Syla 8 Lupq I eperm
Sabile Abdullahu 17 Sfeqel
Abdullah Rexhepi 9 Shtedim
Bajram hodolli 6 Llapashtice
Naman Bunjaku 8 Qenoge
Bastrije Murtezi 12 Llaushe
Bajram Halili 9 Sfeqel
Avdi Veliu 9 Dyz
Ramadan Ibrahimi 6 Gerdofc
Fatmir Gashi 5 Doberdol
Hazbie Muqolli 5 Hertice
Sanije Avdiu 6 Podujeve
Selime Hashimi 9 Merdar  

Kto familje u ndihmuan nga kadrush haxhiu nga londra
Emin Halili   5 Dvorisht
Hamdi Selmani 8 Dvorisht
Hasa Fazliu           6 Podujeve
Arsim Rama 5 Podujeve